Executive Search

Het succes van een organisatie, bedrijf of instelling begint bij inspirerend leiderschap. Leiderschap met visie en verbindende kwaliteiten. De lat ligt hoog, maar waar vind je de juiste persoon voor de job? Perfact Executive Search maakt het verschil.

Om de juiste executive te vinden maken wij ons uw organisatie eigen. Wij verdiepen ons in uw ambities en specifieke doelen, duiken in uw bedrijfscultuur en analyseren dynamieken. Op basis van een gedegen onderzoek naar de organisatie stellen wij samen met u een profiel samen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste persoon meer is dan een kloppend curriculum. Wanneer we zoeken naar inspirerende leiders dan selecteren we op persoonlijkheid, empathisch vermogen, de juiste drijfveren… Competenties zijn net zo essentieel als het energie- en ambitieniveau. Vaak vormen juist deze laatste zaken de basis voor succes.

Dat kan alleen met professionele gepassioneerde mensen met kennis, kunde en waarachtige betrokkenheid. Wij geloven in het talent en de drive van de mens als bron van succes. Onze jarenlange ervaring met alle facetten op het gebied van Coaching & Management Consultancy maakt dat wij verder kijken en kandidaten selecteren die echt het verschil willen en kunnen maken.

Leiderschap met visie en verbindende kwaliteiten helpen organisaties verder. Perfact Executive Search maakt hierin het verschil om niet zomaar op zoek te gaan naar iemand met een mooi curriculum vitae, maar echt in de organisatie te duiken en te verdiepen waar een organisatie naartoe wilt.

Jean Peters | Coach en Management Consultant

Vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt, wordt volstrekt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de AVG en de NOBCO-gedragscode.

Hoe gaan we te werk?

De Perfact werkwijze

Om executives te beoordelen op hun potentieel en potentiele ontwikkeling maken we een analyse van persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten en op basis daarvan formuleren we persoonlijke tips en aanbevelingen en verwerken in een persoonlijke rapportage.

Daarnaast adviseren en begeleiden we op het gebied van:

  • Uitvoering van werving- en selectietrajecten;
  • Executive search en Headhunting;
  • Invoering en/of verdere ontwikkeling van resultaatgericht coachen als leidinggevende stijl in de organisatie;
  • Groepsassessments om het potentieel binnen het team vast te stellen en aanbevelingen daarover te formuleren;
  • Organisatiescans om het potentieel binnen de organisatie vast te stellen en aanbevelingen daarover te formuleren.
  • Unieke aanpak in alle recruitment trajecten door combinatie met gevalideerde metingen, specifieke coaching technieken en systemische benadering, alsook transitiecoaching na plaatsing.

Ervaringen

Harm Jacobs
QESH Manager bij Refresco
Als onderdeel van mijn wervingstraject bij Van Geloven/Mora in contact met Jean en Karina gekomen. Onder het motto 'daar hebben we weer zo'n zieleknijper' op een heerlijke zaterdagochtend bij Jean en Karina naar binnen gestapt. 3 intensieve uren later lag ik volledig gefileerd op tafel en heb ik mijn mening over beide drastisch moeten herzien. Ze hadden de persoon in mij nog beter door dan mijzelf en deze spiegel is voor mij zeer waardevol gebleken sinds die tijd. Ik was dan ook verheugd dat ik 2 teamdagen met het MT van Mora onder hun leiding heb meegemaakt. Ze hebben de kwaliteit om je veilig en vertrouwd te laten voelen waardoor je jezelf open stelt en ze feedback kunnen geven op de ware ik. Ik hoop in ieder geval nog vaker van hun kwaliteiten gebruik te mogen maken als mens.
Geert Linders
Manager Human Capital bij Ranpak B.V.
Wij kennen Jean al jaren als een integere professional met een sterke focus op organisatie en de mens in de organisatie. Hij weet als geen ander de kern te raken en durft dat ook te benoemen. Op die manier zorgt hij voor de juiste match tussen kandidaat en organisatie en dat zorgt voor langdurende succesvolle verbintenissen.
Ulrich Mangold
CFO Business Unit bij Bosch
Een paar jaar geleden heb ik met Jean gewerkt op het gebied van persoonlijke coaching. Jean wist mij altijd, door zijn positieve benadering, op de best mogelijke manier te raken. Door zijn positieve manier van doen en goede voorbereiding, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd dat ik goed voorbereid was op mijn volgende carrièrestap.
Erwin Heesemans
Quality Manager bij Ranpak BV
Jean recruited me for a job at management level. Jean has a natural gift of analysing people and their competences. Also he can support a person to grow stronger and increase a persons confidence. Next to that he knows how people feel in certain situations and acts like it. By (after)coaching Jean supports me to make integration at my new employer easier and more smoothly. I am very glad that Jean lives by the same rule which I find very important: "Say what you do, and do what you say!"