Karina Peters-
Jeurissen

"Ik heb mijn carrière sinds 1992 opgebouwd in de publieke sector, daarin heb ik verschillende rollen vervuld, van beleidsmedewerker tot algemeen directeur/gemeentesecretaris. Ik ben altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties en vind mijn uitdaging in het ontwikkelen van bewustzijn en verantwoordelijkheid gericht op effectief gedrag en resultaten”, aldus Karina.

Karina heeft een groot empathisch vermogen en creëert daarmee een veilige omgeving, kenmerkend voor haar aanpak zijn: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen en deze verbinden met het denken, voelen en handelen. Karina is specialist in persoonlijke begeleiding, teamcoaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten.

Ervaringen met Karina

Bas van den Tillaar
Burgemeester van Vlissingen
In de periode dat Karina directeur, en later algemeen directeur/ gemeentesecretaris van de gemeente Gulpen-Wittem was, hebben wij intensief samengewerkt. Karina heb ik daarbij leren kennen als positief, mensgericht en een fijne coach voor de medewerkers en het team. Karina zet zich met veel energie in om mens en organisatie verder te krijgen. De organisatiedoelstellingen worden bewaakt, maar de mensen blijven centraal. Ze weet haar enthousiasme over te brengen op anderen en geniet oprecht als team en organisatie groeien. Daarbij zoekt zij ook buiten de gebaande paden en is bereid creatieve, nieuwe wegen in te slaan.
Judith Goossens
Griffier Gemeente Maastricht
Een mooi mens met levenservaring en een veelzijdig coach. Verrijkt door haar brede werkervaring bij lokale overheden weet Karina de onderwerpen bespreekbaar te maken waar het in de kern om draait. De wijze waarop Karina zaken bespreekbaar maakt, kenmerkt zich door openheid, rust en vertrouwen.
Maaike Brems
Medewerkster Communicatie bij Gemeente Sittard-Geleen
Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject met Karina. Het traject heeft me innerlijk verrijkt, me meer zelfvertrouwen gegeven, bijgedragen aan rouwverwerking en ervoor gezorgd dat ik nu steviger in mijn schoenen sta. Ik sta nu meer stil bij zaken die ik doe, zowel professioneel als privé, en heb ook handvatten voor de toekomst meegekregen. Een aanrader!
Esther van den Hove
Facility manager en directiesecretaresse bij Mora Maastricht
Mijn vraag waarmee ik begon was: ‘waarom kan ik geen ‘nee’ zeggen’. Ik dacht dat Karina me zou leren hoe ik dat moest doen, maar in het traject gingen we veel dieper. ‘Nee’ zeggen is op zich niet zo moeilijk, het vervelende gevoel erbij wel. Mijn probleem werd door Karina anders belicht. Op diverse verschillende manieren/methodes die voor mij onbekend en nieuw waren. En bij elke sessie, elke methode kwam een puzzelstukje erbij. Het was niet specifiek één ding, het waren allemaal kleine stukjes die bij elkaar hoorden maar waar ik het verband niet van zag of waarvan ik me niet echt bewust was dat ze er waren. Ook waren er stukjes die ik eigenlijk niet wilde zien. Elke sessie was weer anders en ik werd met mijn neus op mijn eigen feiten gedrukt. En nu, na alle sessies, heb ik het gevoel dat ik mezelf beter ken dan ooit. En ik zeg ‘nee’. Ik geef mijn mening, zonder me rot te voelen. En dat is zo bevrijdend. Ik voel zelfverzekerder. Karina was steeds goed voorbereid. Ze wist wat ze deed, nam de tijd en ze gaf vertrouwen. Dankzij haar voelt ‘nee zeggen’ als een overwinning in plaats van een schuldbekentenis.

Onze Expertises