Jean
Peters

"Sinds 1994 begeleid ik organisaties, teams en individuen om te komen tot een cultuur waar samen gebouwd wordt aan toegevoegde waarde voor de organisatie en haar klanten. Ik krijg energie als ik de ontwikkeling bij een individu, team of organisatie zie en bij mag dragen aan een verdere professionalisering, bewustwording en bewustzijn, in de meest brede zin van het woord", aldus Jean.

Jean heeft een zeer ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren en branches, met een focus op de private sector. Zijn werkwijze is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en openhartigheid. Dit resulteert in een diepgaande relatie bij (persoonlijke) begeleiding, team-coaching, executive search, management consultancy en career management activiteiten.

Ervaringen met Jean

Jeroen Sijstermans
Coordinator Contract and Budget Management Unit bij CTCM
Jean is voor mij een inspirator en een vertrouwenspersoon die mij op een open en eerlijke manier, face 2 face een andere visie op het leven heeft laten zien. Jean heeft mij laten inzien dat er verbanden zijn tussen emoties, relaties en het cognitieve denken, waarbij de eerste 2 belangrijker zijn dan gedacht. Jean en ik hebben tijdens onze coaching gesprekken hierover gesproken en Jean heeft mij dit op een respect- en liefdevolle ook laten voelen en ervaren. Kortom de coaching van Jean is een belevenis die mij goed heeft gedaan. Ik wil heb daarom ook bedanken voor deze unieke ervaring.
Ilke van den Bos - Lenoire
Clinical Study Assistant bij Medtronic Bakken Research
Ik heb Jean leren kennen tijdens een workshop op mijn werk. Deze workshop deed mij zo versteld staan dat ik Jean heb gecontacteerd voor een intake-gesprek. Ik voelde me meteen al erg op mijn gemak bij Jean en merkte dat Jean voor mij de juiste persoon was die mij kon helpen bij mijn persoonlijke coaching. Ik heb de personal coaching als zeer prettig ervaren; Jean heeft me de juiste handvaten weten te geven om mee verder te gaan. Ik heb veel geleerd bij Jean over mezelf, mede door zijn professionaliteit en expertise. Ook zijn persoonlijke houding heb ik als prettig ervaren, hij stelt je op je gemak waardoor je je thuis voelt. Ik zal zeker weer naar Jean gaan mocht ik zijn hulp nodig hebben.
Bert Heinen
Adviseur Informatievoorziening bij Gemeente Echt-Susteren
Jean Peters is een bijzonder effectieve coach door zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij de juiste diepgang weet te bereiken om een blijvende verbinding te leggen tussen ratio en gevoel. Jean geeft heldere feedback, vaak confronterend, maar altijd zonder waardeoordeel. De coaching door Jean heeft mij een completer mens gemaakt in zowel mijn privé- als in mijn zakelijke omgeving.
Bert Nix
Managing Director Finance & HR Braden Europe B.V.
Jean is een eerlijke, handige maar ook 'een recht door zee' sparringpartner/coach voor mij met een analytisch oog voor details. Hij bracht de beoogde resultaten en gaf me nieuwe inzichten. A true professional maar dit alles op een ontspannen manier!

Onze Expertises