Over ons

Al meer dan 25 jaar hebben de coaches van Perfact ervaring in coaching, consultancy en management, voor alle lagen van een organisatie, van medewerker tot en met directie.

We beschikken over een breed scala aan expertises waarmee wij iedereen die ondersteuning nodig heeft bij persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling kunnen helpen. Van loopbaan gerelateerde thema’s of groepsvorming tot (complexe) levensvragen. Onze ervaring, inzichten en methodieken zetten wij in om maatwerkbegeleiding te bieden. Hierin is niet één methode leidend en kijken we per vraagstuk welke techniek we inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. In sommige gevallen is er een mix nodig. Voorop staat dat we er op gericht zijn om het beste uit jezelf te halen, hoe confronterend dat soms ook is.

Inzicht geven in je innerlijke drive, energie en systeem daar begint het mee. Juist deze diepere laag is interessant om zakelijk, privé, individueel of in groepsverband te excelleren. Je hebt potentie en beschikt over eigenschappen die je nu misschien nog niet voldoende kent of inzet. Wanneer jij je op alle vlakken top fit voelt, komt de beste versie van jezelf naar boven, dat gunnen wij iedereen en wij begeleiden je daarbij.

Vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt, wordt volstrekt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de AVG en de NOBCO-gedragscode.

Onze aanpak

Alles draait om vertrouwen. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend klikgesprek. Om elkaar te leren kennen en meer inzicht te krijgen in de verwachtingen. Een belangrijke succesfactor is daarbij de wil om te veranderen en dit open aan te gaan. Je hoeft je niet voor te bereiden op het klikgesprek. Wij vragen door om je meest wezenlijke vraagstelling duidelijk te krijgen.

De Perfact werkwijze

Onze expertises

Onze coaches hebben ruime ervaring opgebouwd in verschillende sectoren en vakgebieden. Ieder bezit zijn eigen expertise waardoor wij op veel verschillende vlakken mensen professioneel kunnen begeleiden en coachen. Dit doen we altijd met een open blik en op een no-nonsens manier.

Perfact Human Development = Perfact

Met Perfact Human Development richten wij ons op de ontwikkeling van mensen. Maar we maken ook deel uit van een groter geheel dat een mooie wisselwerking kan opleveren en er voor kan zorgen dat de gehele organisatie of een gedeelte hiervan een ontwikkeling doormaakt. De juiste balans van verschillende componenten binnen een organisatie, waar mens er één van is, zorgt voor resultaatverbetering over de gehele breedte. Als management en consultancy organisatie bezitten we over de kennis en techniek om organisaties beter te maken en kunnen hierbij helpen op verschillende vakgebieden.