Career Management

Iedereen komt in zijn werkzame leven op een punt waarbij je je afvraagt of dat wat je doet nog past bij wat jij echt belangrijk vindt. Biedt je werk nog voldoende uitdagingen? Sluit het aan bij je talenten. Krijg je nog energie van je werk? De Perfact Coaches helpen je antwoorden te vinden bij koersbepaling op je werk of in je carrière.

Met Perfact Career Management neem je het heft weer in eigen handen. Daarbij word je persoonlijk begeleid. Volledig toegespitst op jouw situatie, wensen en mogelijkheden. We helpen je bij het (opnieuw) ontdekken wat je werkelijk drijft, wat jouw waarden en wensen zijn en wat je te bieden hebt. Vervolgens kijken we welke werkomgeving daar het beste bij aansluit.

Careermanagement zorgt dat je een duidelijk beeld krijgt van je talenten, kwaliteiten, ambities en je inzetbaarheid. Zo kom je verder en kun je het verschil maken, voor jezelf en voor anderen.

Twijfel je of je nog op de juiste plek zit? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is het tijd om je loopbaankompas bij te stellen. De coaches van Perfact helpen je jouw ambitie te (her)ontdekken, doelen te definiëren en je carrière een boost te geven. Wij zijn er om jou te ondersteunen het verschil te maken. Voor jezelf en voor anderen.

Karina Peters-Jeurissen | Coach en Management Consultant

Vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt, wordt volstrekt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de AVG en de NOBCO-gedragscode.

Hoe gaan we te werk?

De Perfact werkwijze

Perfact Career Management ondersteunt en begeleidt o.a. bij:

  • Praktische vragen, zoals het verhelderen van talenten, in de vorm van van bijvoorbeeld een loopbaanscan;
  • Beroeps- of studiekeuze en het uitstippelen van je volgende carrièrestap;
  • Het opstellen van een CV, motivatiebrief en voorbereiding van netwerkgesprekken;
  • Obstakels, zoals ontslag, re-integratie 2e spoor, stress, futloosheid, burn-out, conflicten met collega’s of leidinggevenden
  • Koersbepaling: reflecteren op het verleden en de loopbaankoers naar de toekomst bepalen middels een gedegen koersonderzoek.

Ervaringen

Marcel Verhoeven
Verkoper Bestelwagens bij Smeets-Autogroep Mercedes-Benz
Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor mijn loopbaanbegeleiding bij Jean! Jean is zeer betrokken en deskundig in zijn coaching. Hij gaat zeer enthousiast te werk en weet je daarmee inspireren. Hij heeft altijd een oog voor detail en straalt niet alleen veel vertrouwen uit maar geeft je dat ook volledig. Jean straalt altijd enorm veel "warmte" uit en dat gevoel geeft je goede energie. Dankzij Jean kan ik gelukkig weer snel aan een nieuwe "uitdaging" beginnen en indien nodig zal ik hem ten allen tijde vragen me te begeleiden indien nodig, dan weet ik namelijk dat het goed komt!
Jules Koch
Projectleider bij Gemeente Heerlen
In het kader van een ontwikkeltraject van junior naar senior projectleider ben ik door Karina en haar collega Jean gecoacht. Karina en Jean zijn zeer ervaren, heel erg prettig in de omgang en kiezen de coachingsmethodieken die specifiek aansluiten op de leerdoelen van mijzelf. Dankzij de coaching van Karina en Jean heb ik zowel een persoonlijke als professionele groei doorgemaakt die van zeer grote waarde is voor mijn ontwikkeltraject naar senior projectleider.
Gwenny Scaf
Advocaat bij RRA Advocaten N.V.
Terugdenkend aan de trainingen die ik bij Jean Peters heb gevolgd, herinner ik me een hartelijke en vriendelijke man die op professionele wijze het beste in mij naar boven heeft gehaald. Zelf heb ik het als prettig en aangenaam ervaren dat Jean de tijd voor me nam, mij zijn oprechte aandacht gaf en voldoende ruimte bood voor mijn inspraak in de wijze van aanpak van de trainingen. Bijzonder vond ik de manier waarop Jean de regelmatig confronterende praktijkoefeningen wist om te zetten in situaties waarin ik me desondanks op mijn gemak voelde en ik bovendien volledig in mijn waarde werd gelaten. De persoonlijke aanpak, de overgebrachte vaardigheden en zijn aanstekelijke positieve denkwijze hebben ervoor gezorgd dat ik de trainingen van Jean zowel zakelijk als privé als zeer positief heb ervaren.
Samira Bekraoui
Coōrdinator Zorg bij XONAR
Karina is een tijdlang mijn coach geweest en ik heb haar leren kennen als een oprecht betrokken coach, die altijd bereid is om ongevraagd een stap extra te zetten als ze je daarmee verder kan helpen. Haar openheid en eerlijkheid zorgen ervoor dat je jezelf als haar gesprekspartner ook direct kwetsbaar durft op te stellen. Vanuit die verbinding voelt ze je goed aan, luistert ze (ook naar wat er niet gezegd wordt) en stelt ze kritische vragen, om je vervolgens vanuit haar deskundigheid en ervaring nieuwe inzichten te geven. Ontzettend fijn dat Karina je niet alleen aan de hand van vragenlijsten en theoretische modellen ‘in een hokje plaatst’, maar een laag dieper gaat en je op die manier écht inzicht geeft in wat jouw drijfveren in het leven zijn. Ik heb de persoonlijke gesprekken met Karina daardoor als zeer waardevol ervaren!