Life & Professional Coaching

Perfact Life & Professional Coaching vergroot de grip op het eigen denken, voelen en handelen en stelt je in staat doelen te stellen en te verwezenlijken. Een op maat gesneden coachingstraject vergroot de persoonlijke effectiviteit. Met aandacht voor die punten waarin je je verder wilt ontwikkelen.

Onze coaches helpen je bij het aanboren van je krachtbronnen en het verkrijgen van inzicht in je sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde.

Het leven bestaat uit hoogte- en dieptepunten. Op momenten dat je de richting even kwijt bent, twijfelt aan je interne kompas of je potentieel verder wilt ontwikkelen, helpt een coach je op het goede spoor te zetten. Wij ondersteunen zowel op het gebied van diepgaande levensvragen (Life-Coaching) als op het gebied van loopbaanvraagstukken (Professional Coaching).

Wij hanteren bewezen coachingstechnieken in combinatie met onconventionele werkwijzen, zoals bijvoorbeeld energetische, systemische en zelfs spirituele technieken. Met volledige aandacht voor je innerlijke drive, energie en systeem. Deze diepere laag is interessant om zakelijk, privé, individueel of in groepsverband verder te ontwikkelen. We ontwikkelen je potentie en eigenschappen die je misschien nog niet voldoende kent en halen de beste versie van jou naar boven.

De coaches van Perfact bieden een krachtig coachingstraject met een juiste balans van de zakelijke en intuïtieve kant.

Het leven kent op sommige momenten genoeg uitdagingen waardoor je balans verstoord is en je vastloopt. Vaak liggen bepaalde factoren hieraan ten grondslag. De kunst is om die patronen te doorbreken. Dit is niet altijd een gemakkelijke weg maar het leidt wel naar een betere versie van jezelf. Je ervaart meer innerlijke rust en kracht om door te groeien.

Karina Peters-Jeurissen | Coach en Management Consultant

Vertrouwelijk

Alles wat je met ons deelt, wordt volstrekt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van de AVG en de NOBCO-gedragscode.

Hoe gaan we te werk?

De Perfact werkwijze

We coachen onder anderen op het gebied van:

 • (Communicatie)patronen herkennen en hier positief sturing aan geven
 • Professionaliseren van uitstraling en lichaamstaal
 • Grenzen stellen
 • Profilering en opkomen voor jezelf
 • Ontwikkelen van zelfvertrouwen
 • Omgaan met stressvolle situaties
 • Gezonde balans vinden tussen controleren en delegeren
 • Timemanagement integreren in de dagelijkse werkzaamheden
 • Opstellen van persoonlijk ontwikkelingsplan
 • Zicht krijgen op en ontwikkelen van competenties
 • Re-integratie na ziekteverzuim
 • Bezieling in werk en samenwerking

Aan deze bovenstaande vraagstukken liggen in basis vaak andere factoren ten grondslag, deze factoren zijn heel persoonlijk. Juist deze diepere laag, daar gaan wij samen naar op zoek, pakken deze aan en ondersteunen je hierin. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat je weer de beste versie van jezelf wordt.

Gedurende het hele traject zijn wij 24/7 voor jou bereikbaar en beschikbaar. Zo maken wij voor jou het verschil.
Vertrouwen daar draait het om en die ontvang je van ons. Een andere belangrijke succesfactor is de wil om te veranderen en het traject open aan te gaan.

Ervaringen

Brenda Crombach
Algemeen directeur bij Formula Installatie Services B.V.
Respectvol, eerlijk, puur, intens doeltreffend maar vooral vol overgave. Dat zijn een paar kernwoorden om Jean en zijn werkwijze te omschrijven. Iemand waarbij ik me vanaf dag 1 volstrekt veilig heb gevoeld. Leren communiceren met de juiste woorden, met de juiste intentie en vanuit mijn hart/buik. Jean, dank je wel. Mensen die aan mij vragen voor waar ze terecht kunnen voor hulp bij coaching, zelfreflectie, communicatie, luisterend oor en een eerlijk klankbord, ik zal ze allemaal naar Jean Peters doorverwijzen. Ik heb een zeer fijne ervaring gehad met de coaching van Jean op professioneel en persoonlijk vlak. Op een eerlijke en recht door zee wijze heeft Jean de spiegel van zelfreflectie voor me gehouden. Alle emoties ervaren, maar altijd met ondersteuning van Jean. Nadat ik zelf een heel eind verder ontwikkeld was, kon ik me richten op de wereld om mij heen. De uitdagingen die daar in lagen zijn we ook samen aangegaan. Een luisterend oor en daar waar nodig advies mogen ontvangen. En bovenal legt Jean de boventoon op het feit wat je er zelf van vind en voelt. Alleen zo kun je verder ontwikkelen, dat was de duidelijke en heldere boodschap waar ik tot nu prima op vaar. En uit ervaring kort om mij heen kan ik zelfs nog aangeven dat indien uw kind last heeft van faalangst of anderszins niet goed in zijn vel zit, uw kind op een zeer respectvolle manier zelf aan de slag kan samen met Jean en Karina. Dus als je jezelf een boost wilt geven in de persoonlijke ontwikkeling, dan is een afspraak bij Perfact Human Development de 1e stap om te zetten.
Joost Hack
Director HR bij DocMorris
In de jaren dat ik Jean ken, ben ik zijn integriteit en interpersoonlijke vaardigheden zeer gaan waarderen. Deze zijn soms onorthodox maar altijd met professionele perspectieven en deze ideeën hebben mij geholpen om situaties te begrijpen en de weg naar verbetering vrij te maken. De interventies hebben mij een ervaringen en inzichten gegeven die de rest van mijn leven zullen bijblijven.
Richard Schoffeleers
Senior Vergunningverlener Gemeente Amsterdam
Een coaching door Jean en Karina kan ik van harte aanbevelen. Toen ik aan deze coaching (augustus 2016) begon, was ik zowel zakelijk als persoonlijk op punten vastgelopen. De coaching heeft mij goed geholpen om inzicht te krijgen in wat mijn drijfveren en motieven zijn en om scherp te krijgen wat mijn ambities zijn. Dat heeft mij geholpen zaken vlot te trekken, op te lossen en af te sluiten. Dit alles op een wijze waar die mij zeer aanspreekt. Jean en Karina zetten je –om het populair te zeggen- in je eigen kracht. Jean en Karina doen dit alles met gevoel voor humor. Zonder confronterend te zijn, wisten zij mij een spiegel voor te houden. Zodat hetgeen al onbewust bij mij aanwezig was, voor mij bewust en inzichtelijk werd.
Thijs van Pol
Projectleider Gemeente Sittard-Geleen
Ik heb het geluk gehad dat ik bij Jean en Karina een persoonlijk ontwikkeltraject heb mogen doorlopen. Essentieel in een ontwikkeltraject is het je helemaal bloot willen en durven geven. Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek voelde ik warmte en vertrouwen wat de noodzakelijke randvoorwaarden zijn om verbinding te maken en vandaaruit tot de kern te komen. In mijn traject is gebruik gemaakt van het Enneagram en karakterstructuren. Tijdens de diverse sessies waarbij goed is doorgevraagd op casussen is het verrassend om in te zien hoeveel raakvlakken er met deze basis zijn waar we zo vaak op terug zijn gekomen. Voor mij geeft de methodiek van kernkwaliteiten veel houvast en ook die komen vaak weer terug bij je eigen basis. Door jezelf steeds beter te leren kennen kun je jezelf verder ontwikkelen en van daaruit privé en professioneel een beter mens worden.Kort samenvattend, zeer plezierig en veel geleerd over mezelf. Jean en Karina, bedankt.